Limba română, întrebare adresată de Gafu123, 8 ani în urmă

O compunere cu titlul Ziua Mamei în care s-a folosiți 5 epitete 5 comparații 2 personificări și să fie subliniate VA ROG

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Annysse
1

Răspuns: Ziua mamei

Astazi este ziua mamei, asadar am decis cu aceasta ocazie sa îi transmit cateva ganduri care sper sa o faca fericita... Ma.m gandit sa realizez o felicitare in care sa descriu fiinta ce este mereu alaturi de tine in momentele dificile, care mereu stie ce e mai bun petru tine si care va avea tot timpul incredere in copilul ei.

Zis si facut fara a mai sta pe ganduri am inceput realizarea felicitarii, in care am mentionat ca o mama este steaua ce ii lumineaza cerul copilului sau, este soarele care face floarea sa infloreasca si sa creasca si cel mai important lucru este fiinta care iarta tot timpul. Am incercat ca in aceasta felicitare sa imi exprim iubirea nemarginita pe care o am fata de aceasta femeie minunata ce ma calauzit in drumul vietii si a facut pana si norii ce plangeau uneori sa se transforme brusc in niste nori alintati de catre soare.

Dupa terminarea felicitarii ma.m strecurat in camera si am asteptat sa soseasca si sa o citeasca. Cand a sosit am observat ca o data ce incepu.se sa citeasca felicitarea o lacrima fierbinte ia curs pe obrajul rosu, ducandu.ma imediat si stergand.o deoarece nu suportam sa vad lacrimii pe obrazul mamei mele.

Explicație:

Alte întrebări interesante