Limba română, întrebare adresată de sterecristigabriel, 8 ani în urmă

O compunere cu tlitlul o seara de vara ! 15-20 randuri nu o copiati va rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Farben
0

 Încet, soarele își pierde din strălucire, iar cerul capătă culori roșiatice, anunțând apusul. De pe plajă, soarele pare înghițit încet, încet de marea caldă și agitată. Mă uit la acest tablou superb și mi-aș dori ca pentru un moment să pot opri timpul și să mă bucur îndelung de cadrul feeric.

  Soarele se pierde ușor, ușor printre valurile mării. E seară. Mă plimb cu prietenele mele pe plajă, privind oamenii care înalță lampioane și odată cu ele și visele lor, pe care le închină cerului înstelat. Datorită lor, cerul pare acum plin de o mare de stele calde și mari. Terasele sunt pline de oameni care doresc să se distreze, să asculte muzică. Câțiva curajoși încă mai înoată în mare. Noi ne-am hotărât să ne petrecem orele de după apus la un cinema în aer liber. Multă lume a fost în gând cu noi, pentru că locul a fost plin, plin, de oameni veseli. Filmul a fost amuzant și ideea de cinema în aer liber mi-a plăcut enorm, pentru că mi-a plăcut să simt briza mării, sunetul naturii în timpul vizionării. După această experiență frumoasă, ne-am întreptat către camerele noastre.

  Rămasă singură în cameră, am tras draperiile și am deschis larg geamul, privind către mare. Aveam o priveliște superbă, iar luna, în acea seară caldă de vară, lumina puternic marea, care părea ca de argint.

  În acea seară de vară m-am gândit la cât de important este să acordăm naturii atenție, să o admirăm și să fim bucuroși din tot sufletul că avem parte de momente unice, superbe, pe are ne pare rău că nu le putem opri în loc, dar care ne rămân veșnic în amintiri.

Alte întrebări interesante