Limba română, întrebare adresată de andreimirela76, 8 ani în urmă

o compunere cu un peisaj care te a impresionat

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Uraganul
44

Răspuns:

   In vacanta de primavara am plecat intr-o curta drumetie alaturi de familia mea pe deal. De dimineata, soarele ardea stalucitor anuntand ca va fi o zi minunata.

    Am pornit degraba, echipati corespunzator si dornici de aventura. Pe drum am zarit cateva peisaje de nedescris, poienite inverzite si acoperite de mireasma dulce si imbietoare a primaverii, printre care se zareau caprioare jucause, veverite repezite, harnicile albine care alergau din floricica-n floricica si zeci de fluturasi multicolori. Totul era minunat aici, fapt pentru care am facut o serie de fotografii ca amintire. Peisajul colorat, era invelit de iarba verde si proaspata iar ici-colo se mai zarea cate o ciupercuta rosiatica.

   Incetul cu incetul se facea seara, cativa nori cenusii acoperisera bolta albastra a cerului pe care din cand in cand mai trecea cate un stol de pasarele. Noi am plecat incetisor spre casa, ramanand placut impresionati de peisajul poienitei, si promitand ca vom mai face asemenea drumetii incantatore cat mai des. SPER CA TE-AM AJUTAT. SUCCES :))

Explicație:

Alte întrebări interesante