Limba română, întrebare adresată de andreithe37, 8 ani în urmă

o compunere de 1 pagini amintiri din copilaria ta sau cultura !!
sa nu chiar sa povesteși din amintri din copilarie un pic te rog sa mai bagi si de la tine te rog dau coronița si o 100 de puncte


andreithe37: gata am pus

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2

Răspuns:

Buna❤️

Amintiri din copilăria mea.

Intr-o zi de vară frumoasă ne-am gândit să facem o excursie la pădure cu prietenii. Am programat luni, ziua favorită pe care toți o așteptăm. Toți aveam nădejdea că o să fie frumos.

Mama ne-a trezit de dimineață ca să ne pregătim de excursia programată. Noi bucuroși ne-am trezit cu gândul la pădure. Mi-am luat cele necesare pentru familie și am luat o la drum. A durat câtva timp până când am ajuns la pădure. A venit și vremea când ne-am dat jos din mașină. Tata a luat micii se prăjească iar noi am început să ne jucăm. După un timp tata ne-a chemat la mâncare. După ce am mâncat ne-am gândit să explorăm pădurea. am început risipindune fiecare dintre noi. Cum exploram pădurea am observat că în partea dreaptă erau doi iepuri și multe insecte. Cum fiind eu curajos am plecat către ele. ei au luat-o la fugă. Mi-a părut rău că nu am putut să mă împrietenesc cu cele multe animale. miam întors din Minunata noastră explorare ducând un din nou la joacă. Când ne jucam am întâlnit o albină care tot mă bâzâia. Am încercat să omor dar nu am putut până la urmă eu am lovit-o și ea ma lovit.

Din întâmplarea aceasta am fost foarte bucuros că am învățat să nu mai omori insectele pentru că și ele au familiile lor.

Sper ca te-am ajutat de noroc!!!

#Superman#


andreithe37: un pic
andreithe37: sa modifici
andreithe37: ie frumoasa compunerea
andreithe37: dau cu prieteni
andreithe37: da nu cu parinți
Alte întrebări interesante