Limba română, întrebare adresată de mihaimuturca, 9 ani în urmă

o compunere de 10-11 propozitii cu tema intelepciune

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mirela27
39
Intelepciunea reprezinta o calitate cu care unii s-au nascut deja, sau o dabandesc in timp, trecand prin diferite obstacole ale vietii. Fiecare om si-ar dori aceasta calitate, iar daca iti doresti ceva cu adevarat, poti obtine acel lucru, depunand foarte mult efort. Unii oameni au ajuns intelepti, considerand fiecare jignire drept un compliment sau un obstacol ce ii ajuta sa devina si mai puternici. Au ajuns intelepti datorita faptului ca nu doresc cearta, din contra, vor armonie, pace, iubire. Sunt intelepti datorita faptului ca vad lumea , si mai ales viata ca fiind un dar , pot spune ca persoanele intelepte sunt si persoane optimiste, fericite. 
Dupa parerea mea , intelepciunea poate fi dobandita de oricine. Nu toti se nasc cu aceasta calitate , si multi considera ca intelepciunea poate fi si un defect, in anumite conditii . Eu nu cred asta , fiindca omul intelept mereu a fost fericit, optimist, plin de viata , puternic . 
In concluzie, intelepciunea este cel mai frumos dar primit de la Dumnezeu, sau acest dar poate fi primit in timp, dupa faptele noastre, si mai ales gandirea noastra

Sper sa te ajute, este o compunere originala, si poti schimba tu , poti s-o faci mai lunga, dupa propriile tale dorinte. Succes la numai note bune!

mihaimuturca: multumesc mult
Mirela27: Multumesc si eu pt coronita.
mihaimuturca: o meriti
mihaimuturca: daca mai vrei sa ma ajutu eu am mai postat ceva uitete
mihaimuturca: O compunere de vri10-11 propozitii cu tema Politetea este comoara intelepciunii
Mirela27: Scuze, sunt foarte ocupata, poate altadata.
mitica183: X_x
Mirela27: ce s-a întamplat,dom le Mitică ?
Alte întrebări interesante