Biologie, întrebare adresată de davis1, 9 ani în urmă

o compunere de 10-15 rânduri cu "influența modei asupra dezvoltării personale" și încă una cu"produsele cosmetice și factori potențiali de risc va rog până maine !!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de gabrieladolha
18
Moda schimba omul. Cand cineva nu e la moda toti rad de el,si omul se schimba ! Cand o persoana este la moda , este acele persoane populare! Si ii influenteaza ! Ceilalti nu sunt bagati in seama! Ceilalti se simt naspa!cica daca esti la moda esti frumos sau frumoasa depinde ce esti! Eu nu sunt deacord cu acest lucru , deoarece toata lumea e frumoasa in felul lor! Deci moda influenteaza mult on aceasta lume!! Compunere scrisa de : cum te chiama Sfarsit! Sper ca te-am ajutat!
Răspuns de ConstantinCatalina
18
Consider ca, moda are un rol important in viata fiecarei persoane. Aceasta pune in evidenta situatia materiala si modul de a te purta.In ziua de astazi moda este vazuta din mai multe puncte de vedere.Tinerii vor sa.si achizitioneze obiecte care mai de care mai noi, vor sa fie in pas cu moda de care parintii nu au intocmai o parere nemaipomenita, deoarece totul s.a schimbat si ei inca nu s.au acomodat cu ideile de acum.De cele mai multe ori, modul in care te imbraci si modul in care iti asortezi obiectele vestimentare arata adevarata personalitate a fiecaruia.
Alte întrebări interesante