Limba română, întrebare adresată de edi1730, 8 ani în urmă

O compunere de 10-15 rânduri cu titlul mulțumiri bunici
VA ROG AJUTATIMA!DAU MULTE PUNCTE!​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Komisarul
1

Răspuns:

Sal edi! O sa incerc sa te ajut cu aceasta mini compunere.

Multumiri bunicilor

Pentru mine, bunicii sunt cele mai iubite persoane. De ce? Ei sunt blanzi, iubitori si foarte ingaduitori cu mine, care mai fac uneori traznai, ca orice copil. Le multumesc ambilor bunici din partea mamei si a tatalui pentru intelegere, ajutor ( da, da ajutor la lectii - bunica din partea mamei este profesoara, iar bunicul din partea tatei de asemenea!) si  dragoste neconditionata.

Intotdeauna voi fi fericit ca inca ii mai am pe toti, ma iubesc nespus si imi satisfac placerile si nevoile cu mult simt de raspunere, dar sunt constient ca va veni o vreme cand vor fi si mai in varsta decat sunt acum si  pentru acest lucru vreau sa ii fac mandri si sa le calc pe urme!

Explicație:


edi1730: mersi
Komisarul: sa-ti fie de folos!
Răspuns de nicolaegeorgegabriel
1

Răspuns:

Salut edi, incerc sa te ajut cum pot

In primul rand vreau sa le multumesc bunicilor mei,cate niciodată nu m-au lasat, cand parintii mei aveau treaba si nu aveau cu cine sa ma lase, îndată ii suna pe bunici

Bunici mei niciodată nu a refuzat din potriva erau foarte fericiți ca i vizitez mai des..imi faceau toate poftele.Bunica imi facea scovergi iar cu bunicul mergeam cu caruta pe camp la strans baloti. Chiar si dupa ce am crescut nu i am uitat pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru mine.

Va iubesc ingerii mei pazitori!

sper ca este ok...nici eu nu prea sunt bun pe compuneri


edi1730: mersi
Alte întrebări interesante