Limba română, întrebare adresată de bchipciuoxyxxi, 8 ani în urmă

O compunere de 10-15 rânduri desprd anotimpul preferat vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de emaisache
11
Vara , anotimp de vis
Cel mai frumos anotimp este vara.
Soarele strauluceste ca un disc de foc,copacii au roade foarte foarte dulci, florile parfumate stau in gradinita,copilasii se joaca si alearga dupa fluturii multicolori si foarte frumosi, adultii culeg poamele iar toata lumea este fericita. Cei care sunt in vacanta se joaca, merg la mare sa se bronzeze sau sa se scalde, ori la munte sa respire aer curat sau sa practice numeroase activitati.
Totul este minunat!

Utilizator anonim: ori la munte sa schieze ???? vara ???
emaisache: Daca nu stiai,este si zapada artificiala. Dar voi corecta, ca sa fi multumit...
Utilizator anonim: Hello ... schiez de mic copil ...
emaisache: Buna si tie:)).. am corectat. Zi buna
Utilizator anonim: Zapada artificiala este doar in conditii de frig fara precipitatii
emaisache: Sunt locuri unde poti schia si vara, se folosesc aparate speciale. Te poti documenta. Poate am spus prea general. De aceea am si corectat. La revedere!
Utilizator anonim: Sa imi dai link ....
emaisache: Daca ti-as putea scrie mesaj,ar fi super...
Răspuns de Nico234679ghd
7
Anotimpul meu pereferat este vara deoarece este ziua mea. Dar pe langa asta este un anotimp calduros si foarte frumos. Ador sa stau la soare si acesta sa ma magaie cu razele sale calduroase.
Vara bolta cereasca se observa o mingie rotunda care ne incalzeste si mangie cu caldura sa. Vara este cea mai mare vacanta care ne ajuta sa ne bucuram de fumusetile ei. Ciripitul pasarilor ne incanta auzul si rasuna de peste tot. Animalele harnice se apuca de strangerea hranei pentru iarna.
Albinute harnicute zumzaie si zboara din floare in floare dupa polen . Vantul adie usor si ne aduce miresmele floriilor. Roua diminetii se aseaza pe frunze, flori si iarba.
Vara este anotimpul in care dupa o zi torida vine o ploaie torentiala care ne racoreste. Dar aceasta nu uita sa Isi aduca si cel mai bun prieten, curcubeul care imediat dupa ploaie apare si el.
Animalele padurii sunt intr-o mare sarbatoare inaintea venirii toamnei cand cele mai multe atunci se apuca de stransul hranei.
Acestea sunt doar cateva dintre minunatiile verii.


janin2: Mulțumesc
Alte întrebări interesante