Limba română, întrebare adresată de Junjitu, 9 ani în urmă

o compunere de 10 15 rânduri despre prietenia noastră cu prieteni

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de clawdeen123
9
Prietenia noastra nu este doar un cuvant simplu, emult mai mult de atat, caci doar noi stim mereu ce nebunii si aventuri cream distrandu-ne si facandu-ne viatza mult maiinteresanta si plina de aventuri. Prietenie ca a noastra nu mai gaseste numeni, caci noisuntem cinstiti unul cu altul si ne spunem mereu ce ne doare sau ce ne bucura atat de mult inima si ssufletul. Cea mai buna persoana va fi mereu Cel mai bun prieten al tau, stiind ca doar el te intelege cl mai mult.

Răspuns de PandaLover2789
6
Prietenia este unul dintre cele mai importante lucruri, fara prieteni, viața ar fi anostă. Prietenii adevarati ne sustin și ne ajută la nevoie.
După părerea mea, prietenii adevarati sunt niste îngeri trimiși de Dumnezeu pentru a ne face viața frumoasă, prietenia este minunata !
Prietenia este ceva ce nu se poate forța, este ceva bun, ceva unic...Ce s-ar intampla fara ea ? Cine ne-ar mai face să râdem ? Pe umerii cui am plânge în momentele grele ?
Prietenia poate lega doua sau mai multe persoane, ea nu se vinde și nu se cumpără. Prietenia legata de persoane este mirifica !
Alte întrebări interesante