Limba română, întrebare adresată de zeulq2u8, 8 ani în urmă

o compunere de 10 20 de randuri in care sa descrii o persoana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vanessa91
1
Weldia (inventată)


Weldia este o fata de 14 ani eleva la scoala Curger.Weldia Fisninsteim vine într-o familie de oameni bogați și saraci.Parinti mamei erau săraci iar părinții tatei era bilionari.Ea are Parul negru ca abanosul,ochii albăstrii ca cerul senin si o sclipire care te face sa razi



Andra Gogan (rela)

Andra Gogan este o fata de 20 de ani care are un frate numit Răzvan Gogan.
Împreuna au devenit populari cântând si au bătut recordul la cel mai lung concert ținut de copii de 3 ore și 20 de minute confirmat i 2009.Fata are Parul brunet si ochii negrii.

Răspuns de RDY123
1
Prietenul meu
Prietenul meu se numeste Răzvan si are 13 ani . Este un băiat de treaba si săritor. El are parul șaten si ochi căprui. Se numeste Răzvan , dar prietenii îi spun Mihăiță . El nu prea are prieteni , este mai singuratic. Eu sunt cel mai bun prieten al lui , în rest nu mai are foarte mulți prieteni . Chiar dacă este mai retras, îi place să ajute copii si cei mai in varsta. El este un pic cam autoritar in privinta multor lucruri , dar asta nu ne împiedică să fim prieteni . Nu prea are încredere în el , și se enervează repede pe persoanele care nu le agreează. Încă încerc să il ajut sa isi recapete încrederea în sine . Lui îi place foarte mult fotbalul si baschetul. Îi plac foarte mult piesele in engleza si adoră matematica, franceza si engleza. Este destul de timid , nu prea iese in evidenta. Este foarte darnic mai ales cu persoanele care l.au ajutat . Îi plac foarte mult persoanele care nu rad de el cand face o greșeală si persoanele care au încredere în el , iar asta il motivează foarte mult si il face capabil de rezultate si mai bune . Zodia lui e fecioară , îi place mult culoarea verde , și adoră lupii . Îi place foarte mult sa deseneze, Si mie imi plac desenele lui, iar daca vreo data , o persoană l.a trădat, s.a cam rupt prietenia dintre ei pe veci . Cu toate acestea , Răzvan este cel mai bun prieten al meu .
sper ca te.am ajutat !!!!!
Alte întrebări interesante