Limba română, întrebare adresată de teodora20093, 8 ani în urmă

O compunere de 10 de propoziti despre ,, Ce inseamna iubirea"
HELP MEEE!!!°-°'​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de GalaxyGaby
1

Iubirea este cel mai frumos sentiment trait de o persoana , este acel sentiment care te face sa zambesti. Iubirea este de mai multe feluri si anume iubirea de parinti , de frati , de prieteni si iubirea pentru persoana a carui nume iti da emotii atunci cand il auzi . Iubirea nu poate fi explicata , ea poate fi traita , toti o percep in diferite feluri sau prin gesturi diferite dar sentimentul este acelasi . Uneori din cauza iubirii avem si alte stari care o caracterizeaza ...de exemplu emotiile , gelozia , nerabdarea ,fericirea sau chiar si supararea .

Iubirea este prea complexa pentru a fi explicata in cuvinte ea trebuie traita .

Dar in concluzie , din punctul meu de vedere iubirea este cel mai important sentiment care ne tine pe noi oameni aproape .

Sper ca te-am ajutat!


teodora20093: mssss
Răspuns de daniela8960
1
Iubirea este un cuvant complet în care îti exprimi dragostea ta fată de o persoana. Iubirea este un dar magic, pe care nu mulți oameni o pot arăta.Iubirea poate sa fie, de parinti,de bunici,de frati,de surori,de neamuri, de animalul de companie......... . Acest sentiment este un cadou minunat.Iubirea este copleșitoare.Cand iubesti simti ceva în stomac,îti ramane în minte un anumit lucru,de ține legat de cineva,ceva.
SPER CA TE-AM AJUTAT!!
Alte întrebări interesante