Limba română, întrebare adresată de camion, 9 ani în urmă

O compunere de 10 randuri in care sa descri un apus de soare la Malul Marii!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de LazarCristiana
564
Ora 8. Soarele se ascunde sub valurile invorburate, parca inchit de mirajul noptii.
Cerul a capat culorile florilor de primavara. Sgomote stidente ale pescarusilor domina atmosfera pasnica. VAlurile se sparg de stanci strigandu-si dorul, si fug inapoi in mare. O barca se deslipeste de mal, plecand in descoperirea unor noi tarmuri, a unei noi lumi. Nisipul incalzit de razele soarelui isi pierde stralucirea si o data cu ea si caldura. Briza marii iti racoreste sufletul.Pe cer isi face loc luna ce pune stapanire pe intreaga mare, adunandu-si soldatii din intreag vazduhul, ale caror armuri decoreaza cerul, acum negru ca abanosul. (100 de cuvinte)

Alina1237: Ce frumos!!!
LazarCristiana: MUltumesc!
Răspuns de cosmaandra2000
361
       Ma plimbam pe nisipul cald pe malul marii, admirand frumoasa priveliste. Ce poate fii mai frumos decat un apus de soare la mare ?
       Priveam valurile line ce se izbeau usor de tarmul de la capatul plajei intr-o simfonie fara sfarsit. Atmosfera era una calda si primitoare ce ma facea sa cred ca sunt pe un alt taram, desprins parca din povesti. Soarele lumina totul intr-o varietate de culori calde si dadea un strop de voiosie marii. Priveam cum incet, incet soarele se duce, se duce si isi arunca ultimele raze pe intinsa mare. M-am asezat jos si am privit in tihna spectacolul naturii.
       Apoi, cand totul se terminase, am privit cu sfiala cum soarele preda stafeta lunii si totul se intuneca, marea se tulbura si isi facu aparitia noaptea.

cosmaandra2000: Sper ca-ti place ! :)
camion: Multumesc!! E foarte draguta!!
cosmaandra2000: Cp
Alina1237: e draut dar seaman cu o compunere de clasa a 5-a dar e ok
Alte întrebări interesante