Limba română, întrebare adresată de IloveUnicorns2005, 8 ani în urmă

o compunere de 10 randuri intr.o intamplare in timpul orei de romana

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de elenasaru74
4
                      ora de romana

Intr o zi de luni,cand soarele se juca cu pasarelele,am avut ora de romana.Intru in clasa,imi pun ghiozdanul in cuier si imi asez lucrurule.
Peste cateva minute,usa se deschide.Dintr o data se facu liniste.Profesoara intra.
Isi pune geanta pe catedra si aduce testele pentru calificarea de la olmpiada.Ne pune subiectele pe banca si,in 45 min sa fie gata. 
Testul incepe.Dintr o data se auzi un fosnait de caiet.Era al colegului de banca.El incerca sa copieze.Profesoara l a vazut si l a dat afara din clasa.
Aceasta a fost o intamplare de neuitat.

Răspuns de Alexuk2106
5
Intr-o zi frumoasa de iarna , cand studiam minunatul adjectiv , profesoara a zis ca are o surpriza pt. noi.
Nimeni nu avea habar ce era , dar eu , asa pe neasteptate , imi cer nevoie la toaleta. Peofesoara ma lasa sa merg , dar imi zice sa vin repede , pt. ca trebuia sa ne arate surpriza.Eu plec din clasa , aproape in fuga incercand sa ajung cat mai repede in clasa , pt. a nu pierde surpriza.
Cand ajung , toti colegii tipau la Claudia fiindca spusese ceva gresit in legatura cu adjectivul. Peofesoara i-a calmat si le-a zis ca daca nu se potolesc , nu ne mai spune despre ce era surpriza. Copiii sau calmat foarte repede si sau asezat in banca . Am continua ora entuziasmati.Inainte cu 10 minute de sfarairea orei , ne-a zis ce era surpriza. A spus ca va trebui doar sa citim , dar ca nu ne obliga sa citim ceva anume. Toti am fost bucurati de acea veste , pt. ca ne placea sa citim. Apoi , ne-a urat vacanta placuta si a plecat.
Nu voi uita nicioadata aceasta veste!!! Era cea mai buna veste , pt. ca nu mai trebuia sa ne petrecem vacanta cu Nica,Aleodor,Praslea sau Aplolodor!!!


Sper ca e buna!!!
Alte întrebări interesante