Limba română, întrebare adresată de Stoiannicole, 9 ani în urmă

O compunere de 15-20 de rânduri despre scoala sau Romana .

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AnutaMariuca20003
3
Este o zi minunat !Soarele palid abea mai poate lumina! Frunzele copacilor si-au imbracat haina maronie. Uni copaci deja si-au lepadat hainele si au ramas goi in frig.
Anul acesta tot mai multi copii au pornit catre scoala.Eu impreuna cu Bogdan,George,Edi si Sorina am pornit in drum spre scoala. In curtea scolii erau o multime de profesori si elevi noi. In sfarsit a venit si vremea festivitatii! 
In curete s-au adunat foarte multi copii! Dupa festivitate am mers in clase ne-am luat cartiile si am mers acasa! 
Primele zile de scoala au fost perfecte, apoi au venit testele,la fel de usoare a primele zile de scoala. Primul semestru mi sa parut foarte usor, din cauza ca noi avem cei mai buni profesori! Semestrul doi a fost dificil a trebuit sa mergem la olimpiade ceea ce nu era cine stie ce. 
Ei,bine a venit timpul vacantei ! La sfarsit de an profesorii ne-au povestit cum e de fapt scoala! Adica un loc minunat, plin de cunostiinte vaste si o multitudine de copii! Acest loc parca e Raiul prietenilor si asa va fi mereu!
Sper ca la anul sa am rezultate tot la fel de bune!
Răspuns de Alexandra00123
3
Scoala

Scoala este cel mai bun prieten al elevului , fara scoala ce ar face copii zi de zi? Ce ar invata ei? De unde ar mai citi? Nu putem gasi un raspuns fara sa mergem la scoala. La scoala invatam sa ne educam , sa nu fim needucati niciodata , La scoala avem colegi minumati , iar altii mai putin , dar asta nu conteaza , conteaza sa invatam carte si sa fim niste copii cuminti si ascultatori pentru ca la scoala ne educam! 

Sper ca te-am ajutat.

Alte întrebări interesante