Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

O compunere de 15-20 randuri in care sa vorbesc cu un element din natura . VA ROG MULT !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de popaconstantin9
3
Intr-o zi calduroasa de primavara, cand natura parca se trezise la viata, copacii inmugurisera si mieluseii zburdau pe pajistea verde am iesit afara sa admir frumosul peisaj. Venisem pentru cateva zile la bunica mea, pe care doream sa o ajut la treburile din gospodarie! Eram atat de fericita, vantul adia usor si mirosul florilor din gradina noastraea mirific, caci eu si bunica aveam un loc unde plantam cele mai frumoase flori! 
Ceea ce s-a intamplat in acea zi a fost cu totul special! Doream atat de mult sa pot face lucruri neobisnuite asa ca aveam toata speranta ca dorintele mele se vor indeplini candva! Printre cele mai mari dorinte se afla aceea de a putea intelege natura, lucrurile minunate care ma inconjoara! Am iesit afara, am inchis ochii si am asteptat sa se intample ceva! Apoi am auzit o voce:
-Hei, tu ai un suflet atat de curat! asa ca am hotarat sa iti indeplinesc dorinta ta cea mai mare!
-Ce s-a auzit??
-Sunt eu ploaia,si doresc sa-ti pot vorbi!
-Vaai, nu pot sa cred! Acum simt cum picurii de ploaie imi mangaie pielea si imi vorbesc! 
-Vezi tu, de fiecare data cand florile, copacii si celelalte plante sunt insetate, eu imi impresor picurii repezi peste pamant si inviorez intreaga natura!
-Si..., o vai sunt atat de emotionata, incat am uitat ce doream sa te intreb: oare chiar e adevarat?
-Da, cu siguranta! Eu vad tot ce se intampla si am observat cat de atenta esti la tot ce te inconjoara! De aceea am adus picurii mei peste pamant, caldura mea peste flori,mireasma mea peste intreaga natura!
-Esti atat de speciala! Fara tine noi toti am fi foarte posomorati,am avea atata nevoie de tine!! Esti o adevarata binecuvantare si iti multumesc ca existi!
-La revedere, si de fiecare data cand vei auzi ploaia sa sti ca eu sunt alaturi de tine si doresc sa aduc bucurie in sufletele tuturor!
-La revedere, sunt atat de fericita ca dorinta mi s-a indeplinit!

popaconstantin9: mersi daca trebuie sa ne ajutam ...
Alte întrebări interesante