Limba română, întrebare adresată de Alexia5410, 8 ani în urmă

O compunere de 15 - 25 rânduri, despre primăvară! Vreau ca compunerea să fie foarte creativă! Am nevoie foarte repede! Vă rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
1

Răspuns:

Primăvară,fiica cea mai tânără a bătrânului an a adus pretutindeni bucurie si voie buna. A sosit si la noi cu alai de flori care răspândesc în văzduh o mireasmă îmbietoare. Totul e învăluit în mantia de lumina a soarelui. Capitole si dealurile au învârtit.

Primăvara a trezit la natura la viața. Un fluture jucăuș a poposit pe o floare. Albina veselă și harnică își încep dulcele zumzet. Ursul nasdravan se pregătește să iasă din barlog. Turturica ciripeste în deschiderea marelui concert al primăverii


Alexia5410: Mă poți ajuta la ultimul exercițiu postat de pe contul meu? Te rog!
Răspuns de Utilizator anonim
16

Răspuns:

Primavara este un anotimp foarte colorat cu multă si fantezie . Primavara trezește sentimente de bucurie care aduce faima in sufletul fiecărui. Bucuria primăverii este ca păsările cu cântec fermecător și cu un glas plin de duiositate . Incepand cu acest anotimp putem observa ca de cu iarna era totul într-un somn adânc de iarna iar cand a venit primavara totul din jur sa trezit la realitate. Faima primăverii este ca florile înfloresc si dau o mireasmă adormitoare ca într-o poveste fara sfarsit . Eu nu as vrea nicicând sa plece primavara de aceea ca păsările mai canta primăvara dar iarna si toamna nu prea. Dacă nu ar exista primavara mi sa părea traiesc in pustia tristeții.


Utilizator anonim: sper sati fie de ajutor
Alexia5410: Mă poți ajuta la o compunere?
esteracojocaru591: dar contul asta a fost șters
Alexia5410: După am văzut și eu.
Alte întrebări interesante