Limba română, întrebare adresată de dianadaraba2082, 8 ani în urmă

o compunere de 15 randuri despre locul tău preferat​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cristianavalentina
2

Răspuns:

Locul meu preferat

Explicație:

Locul meu preferat încă din copilărie , este.. căsuța mea din copac de la țară. unul foarte modest ,însă cu o valoare morală foarte mare , poate și datorită faptului că este construită de bunicul meu care a decedat în urma cu 10 luni .. așa că atunci când vreau să mă refugiez undeva , sa citesc in liniște , mă duc acolo și îmi amintesc și de momentele frumoase pe care le am petrecut cu creatorul căsuței. Problema este că nu mai sunt chiar un copil , și nu știu cât o să mai pot intra in ea având în vedere și faptul că nu sunt intocmai mica nici de înălțime ,dar atâta timp cât încă pot ,o fac din plăcere și din iubire față de ea .

Bucurați va de copilărie și de momentele frumoase alaturi de cei dragi,deoarece nu se știe cat va dura aceasta stare de armonie , așa că prețuiți fiecare secundă și minut!

Răspuns de valentinlondra15
1

locul preferat ca titlu

Explicație:

locul meu preferat este Dunărea este tânără frumoasă împlinită și nu am cuvinte de aceasta. acolo vin când mi-e greu și ea ma face sa fiu alt om, alta persoana . cel mai mult îmi place acolo e liniște și pace nu am cuvinte , paserele cântătoare privhetori frumoase , flori frumoase , este o pădure tânără.. paaa pup

Alte întrebări interesante