Limba română, întrebare adresată de alex200988, 8 ani în urmă

o compunere de 15 randuri in care sa respecti regulile unei compuneri,iar compunerea sa aibă legătură cu tema ei, în care sa relatezi prima zi de scoala​


alex200988: ok ms dacă mai trebuie o sa mai dezvolt eu
alex200988: multumesc❤️

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de IluminatiHd
4

Răspuns:

Era prima zi de școală,mult așteptata zi de către elevi și profesori. Soare zâmbea pe cerul senin tocmai de dimineață. Fiind prima zi de școală m am îmbrăcat elegant purtând un costum negru și cravată. S-au strâns o mulțime de elevi în curtea scolii la care învăț. Mi-am cunoscut noii mei colegi, sunt amuzanți și de treabă. Sper ca acest an școlar va fi unul plin de realizări.


IluminatiHd: Sper sa te ajute!
alex200988: mulțumesc ❤️
Răspuns de serbananamaria826
2

Asa știu...

Prima zi de școală

Luni... Robert este pregătit sa treacă la o alta etapa... El va fi de azi elev la școală in clasa pregătitoare. Este asa entuziasmat încât sa sărăcuțul uitase ghiozdanul. El de azi va avea noi colegi, noi bănci alta clasa dar cel mai important era ca el va avea o noua învățătoare. Suna clopoțelul, lui Robert îi bate inima foarte tare. Se asaza în banca și își pune ghiozdanul pe scaun.

Intra profesoara, lui îi era frica fiindcă credea ca doamna învățătoare este una rea dar nu este asa Robert se pare ca se înșelate, pe ea o chema Florentina și avea un par atât de lung de parca ar fi Rapunzel și un glas atât de gingaș încât îți venea sa o asculți la tot ceea ce spunea. Asa ca Robert deja se acomodase și îi plăcea foarte mult la școală. Ajuns acasă le a povestit tot părinților și bunicilor chiar și vecinilor. El era atât de incantat încât a făcut asta. Robert abia aștepta să se ducă și pentru a doua zi la școală.

Sper ca te am ajutat...


alex200988: am zis sa relatezi o relatare dar este foarte bine
alex200988: mulțumesc ❤️
Alte întrebări interesante