Limba română, întrebare adresată de teodoramale07, 8 ani în urmă

O compunere de 15 randuri in care un profesor numit Dl. Ștefănescu sa participe la o intamplare cu elevii clasei a III-a
Va rog mult!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de adinazamfir906
8

Răspuns:

La muzeu

Afara cerul cerne steluțe argintii ca într un basm feeric peste orașul înghețat. Unul câte unul elevii clasei a 3-a intra zgribuliti in sala de clasa, așteptându-l pe dl Ștefănescu, profesorul lor.

Astăzi este o zi speciala. Copii vor merge într o excursie la muzeul de arte alături de dl profesor.

Operele de arta văzute de copii au deschis o noua lume pentru copii, iar domnul profesor, prin explicațiile lui, a făcut primul pas în formarea gustului lor pentru arta, pentru frumos.

A fost o zi de neuitat.


teodoramale07: Mulțumesc mult! E super!
adinazamfir906: n-ai pentru ce
Răspuns de fataanonima57
10

Răspuns:

『La cinema』

Era o zi mult așteptată de noi, azi este scoala altfel! Dl.Ștefănescu profesorul nostru ne-a promis ca ne duce la cinema, sa vedem un film 3D . Habarnam aveam ce inseamna 3D, dar totusi eram nerăbdătoare.

Am pornit! Am ajuns destul de rapid. Mai întâi ne-am cumparat ceva de mâncare. Apoi am intrat in sala. Era uriașă! Filmul a inceput, mi-am pus ochelarii si am inceput sa ma uit atentă. Dar Mihai colegul meu, statea in spatele meu si imi dadea cu picioarele in scaun. Nu il support ! La un moment dat imi venea sa strig la el sa se oprească. Dar am acționat liniștită si am mers sa ii spun sa se oprească. El nu a vrut. Asa ca i-am spus lui Dl.Ștefănescu. El ma felicitat si a spus ca am facut bine ca nu am strigat.

Am terminat filmul. Totul a decurs minunat! Dl.Ștefănescu le-a spus colegiilor ca eu sunt un model de urmat. Am fost foarte vesela!


teodoramale07: Mersiii!!!
fataanonima57: Cu placere!
Alte întrebări interesante