Limba română, întrebare adresată de alexfrumi21, 9 ani în urmă

O compunere de 150-250 de cuvinte, in care sa descrii un colt de padure in anotimpul vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Mirunicamirumiru
6
Ma uit in sus si vad crengile brazilor.. Pe aci-pe colo se mai vede o raza de soare care te orbeste.. Un parau isi face loc printre pomi. Mai arunci o privire si vezi o poienita cu mii se flori. Daca te apropii vezi gargaritele jucandu.se. Daca asculti atent auzi albinele cum bazaie. Daca te descaltii simti iarba care te gadila.n talpi. Daca inchizi ochii vei auzii ,, vedea " simtii totul. Chiari daca soarele isi mai scoate o raza- doua printre crengile brazilor, el tot incalzeste padurea si vietuitoarele acesteia.

Răspuns de Sofi444
8
padurea-loc minunat
era vara tarziu si eu impreuna cu sora mea mergeam prin padura.
soarele stralucea
,pasarile cantau,totul era frumos
intr-un colt al padurii se ascundeau micutele pasarele si animalute din padure..era foarte frumos soarele se reflecta in izvorul de alaturi,mirosea a arbore . mirosul acela imi aducea aminte ca padurea e ca un paradis minunat.
era minunat.puteai sta cu orele privind bolta cereasca si formele noriilor albi ce se plimba deasupra parca dansand. copacii parca iti zambeau cu un zambet minunat si aproape divin...era frumos...parca erai intr-un loc in care bunatatea e pretutindeni,oare asa sa fie? asa era!! plictiseala obosise sa se tina dupa mine si ma parasise....eram fericita! zambeam mereu ca si cum ar fost ceva magic desi era doar un colt de padure...totul era foarte frumos...era multa verdeata in jur iar animalele parca se adunau la sfat .... cand le privii se uitara la mine si imi zambi...erau frumoase..unele roscate,altele gri,negre si alte culori..un suras ma patrunse...era un colt de padure fermecat...PERFECT
sper ca te-am ajutat :)
Alte întrebări interesante