Limba română, întrebare adresată de Dani294392, 9 ani în urmă

o compunere de 150-300 de cuvinte in care sa precizezi o intamplare petrecuta in timpul unei zile din vacanta de vara

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Angelostiutorul
1
Era o vreme insorita si calduraroasa de vara! Soarele stralucea ca dintii din gura!! Razele incalzeau incet cu raze caldute pamantul .Norii alearga speriati pe cer de regele soare. Zilele trec repede ca vântul. Vacanţa a venit cu pasi inceti.
Eu alaturi de cei mai dragi prieteni mergem impreuna mereu in peripetii.
Zi nu este sa mu intalnesc cu ei.
Trec si ei într-o zi pe la mine sa mergem la un lac sa pescuim. Accept cu mare drag si pornim toti voioşi la lac, trecuse puţin timp si ne dam seama ca nu avem momela. Ce ne facem oare??? Meregem in curte la o femeie si tiptil, tiptil ne apropiem de grădina. Incep sa scormonim in gradina femeiei plina de rodii. Gasisem cateva si huști afara. Mersem la pescuit ,prisesem cativa pestisori iar dupa ii masuram. Cate e mai mare? Al meu! Ba nu! Ba da! Si incepem sa se bata amandoi cu pestii. Zbam unul in cap. Zbam unul in fata. se lasa si seara si pana la urma trebuia sa mergem si acasa. Asa am si facut doar eu cei doi inca se certau. Ca sa-i impacat le spun eu ca in apa este un peste auriu care indeplineste dorinţe. Se arunca ei ca prosti in apa
Chiar si daca le-as fi spus sa sr arunce cu capul in rapa ei faceau si asta. Pana la urmă isi dau seama se. minciuna si plecara acasa impacati. A doua zi când ma intalnesc imi primesc o palma in fata de zici ca m-a luat dracul. Pentru ceea ce am facut e normal sa patesc asta so imi cer scuze. Ei ma iarta de data asta si asa ne refacem prietenia!! Vacanta a fost de neuitata!! Fericirea mea este prietenia !
Alte întrebări interesante