Limba română, întrebare adresată de MirculicaBaros1, 8 ani în urmă

O compunere de 150 de cuvinte, despre cum mi-as imagina eu raiul. ( de exemplu: pe o insula, pe alta planeta etc. )​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de stefanmicu64
1

Răspuns:

  Raiul, il vad ca un loc plin de iubire si iertare. Consider ca, daca Domnul ne-a ales sa mergem in Rai inseamna ca a vazut in noi ceva bun. In Rai ajung doar persoanele care au facut multe fapte bune pe Pamant. Desigur, este omenesc sa mai gresim, dar Dumnezeu va cantari atent toate aceste greseli ale noastre, si daca  le recunoastem si regretam cele facute, ne va ierta. Uneori facem anumite lucruri nepermise, nu din rautate, ci pentru ai proteja sau ajuta pe cei dragi noua.  

          Pe Dumnezeu, il vad ca pe o persoana buna, intelegatoare, dreapta si cum am mai spus iertatoare. Cu siguranta, Domnul nu-si doreste sa trimita cat mai multi oamani in Iad si s-ar bucura daca tot mai multa lume ar asculta cuvantul Domnului si ar face cat mai putine greseli. Domnul ne iubeste, altfel nu si-ar fi dat viata pentru pacatele noastre. Sunt sigura ca, Domnului iar placea sa vada si pe Pamant, nu doar in Imparatia Cerului mai multa intelegere intre noi, mai putina ura, mai multa mila pentru fratii nostrii aflati in saracie si suferinta. Consider ca ar fi bucuros sa primeasca cu bratele deschise pe toata lumea in Rai.  

       Raiul il vad ca pe un loc fara suferinta si boala, fara ura si minciuna, fara saracie si foamete. Domnul stie ce inseamna toate astea, deoarece prin fiul Sau a trait toate rautatile oamenilor. Raiul a fost creat pentru a le da sansa celor buni sa traiasca in pace si armonie, asa cum si-ar fi dorit Domnul sa fie si pe Pamant.

      In concluzie, Raiul este pentru toti oamenii buni si Domnul s-ar bucura daca toti am merita sa ajungem acolo.

Sper ca te-am ajutat!

Alte întrebări interesante