Limba română, întrebare adresată de fratesora219, 8 ani în urmă

O compunere de 20/30 de rânduri, imaginara "o zi din viața mea ". Dau 55 de puncte și coroana va rog repede.​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de andreeadea83
2
Ce zi frumoasă astăzi am ajuns la mare apa este cristalină și rece perfectă pentru o baie răcoroasă într-o zi fierbinte. Am văzut un domn pe stradă care făcea caricaturi cu doar 40 RON. - mamă, mamă vreau și eu!
-Îmi pare rău draga mea nu astăzi mai avem încă o săptămână la dispoziție să facem acea caricatură. -Bine dar promiți că venim înapoi? Sigur draga mea, când nu am făcut eu ceva pentru tine? -Bine mama ,te iubesc!
Se făcuse seară iar noi mersese să mâncăm la un restaurant din apropiere.
-Mamă eu vreau cartofi pai cu șnițel.-bine draga mea du-te caută o masă și ține locurile ocupate.
După ce am terminat de mâncat m-am dus la baie să mă spăl pe mâini dar mi-am pus aparatul dentar într-un șervețel pe tavă... nu i-am spus mamei mele, am uitat.
Între timp ospătarul venise să i-a tava iar mama mea nu știa și ospătarul aruncat resturile de pe tavă cu tot cu aparatul dentar. Eu uitasem de el așa că ne-am dus noi două acasă și ne-am pus să vizionam un film. Abia după o oră mi-am amintit de aparat iar noi mersesem la acel restaurant să recuperăm aparatul dar domnul de acolo ne-a spus:
-Puteți caută,doamna dar nu știu dacă o sa îl găsiți...
Nu am mai căutat aparatul dentar dar am mers acasă tăcută știind că o să fiu pedepsita din nou... SPER CA TE AM AJUTAT! coroana?

fratesora219: Multumesc
andreeadea83: Cu plăcere...doar acum mi am dat seama ca am scris mai multe rânduri dar poți exclude câteva fraze dacă vrei....
Alte întrebări interesante