Limba română, întrebare adresată de davidgabriel15, 8 ani în urmă

o compunere de 20 de randuri cu titlul Eu si Uriasul​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de ralucameraru
3

Explicație:

O data am plecat in padure si am dat de un urias acesta avea in jur de 40 m.Acesta avea o barba de 2 m si o gura de zici ca avea 1 km.

Eu eram atat de speriata incat am luat.o la gona.Nu stiu cum si de ce dar acesta ma urmarea.Incepeam sa fiu din ce in ce mau speriata si de o data am tipat

- GATA.....STOP.....NU MA MAI URMARI CA INCEPI SA MA ENERVEZI!

Acesta cu lacrimi in ochi imi spuse:

-De ce esti rea cu mine?Eu nu ti.am facut nimic

-CEEEE?NU MI.AI FACUT NIMIC!VREI SA ITI ZIC CE MI.AI FACUT?????

-Da! Te rog spune.mi ca de alta data su nu o mai fac!spuse acest

-PAI....CA SA STII TU MA URMAREAI INTRUNA SI TOTI OAMENII MA VOR CREDE O CIDATA FARA CAP DACA TE.AS ADUCE DUPA MINE.SI CA SA STII DACA VENEAI DUPA MINE PENTRU A MA MANCA ATUNCI LAS.O BALTA!

Acesta imi spuse ca nu venise sa ma manance si venise sa fim prieteni.Stiu ca pare ciudat, dar m.am imprietenit cu Uriasul!

Începusem sa fim buni prieteni ,dar intr.o zi i.am zis Uriasului sa vina dupa mine sa cunoasca orasul.Acesta imi acceptase propunerea dar agentii guvernamentali il prinse.Eu eram tare trista ca il prinsese pe Urias asa ca eu le.am spus:

- Lasa.ti in pace! E cel mai bun prieten al meu nu ii puteti face una ca asta!Si implus ce va facut el vou?

Acestia imi spuse ca Uriasul este un pericol pentru noi toti.Dar eu tot nu ii crezusem.Uriasul se uita bizar la mine dar de o data......Bufffff !se auzi ( Sa stii ca dupa Buf am pus ,,se" cu litera mica deoarece daca vei citi un text asa iti va mai da) Uriasul rupse asa zisa lui inchisoare si am decis sa nu mai mergem in oras impreuna.Zis si facut !

Trecuse 12 ani si inca eram prienena cu Uriasul asa ca daca atunci cand m.am cunoscut cu el avem 10 ani si acum am 22 de ani acesta ma ceruse de sotie.Eu acceptasem si de atunci eu si cu Uriasul nu mai suntem prieni ,ci sot si sotie.

Sper ca te.am ajutat


ralucameraru: Daca mai am greseli sa stii ca m.am grabit
ralucameraru: Sorry daca are mai multe randuri
Alte întrebări interesante