Limba română, întrebare adresată de eugenjdjdj, 9 ani în urmă

o compunere de 20 de randuri in care sa spun despre o intamplare la un spectacol

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de zDomi
3
Intr-o zi, impreuna cu cativa prieteni ne-am dus la un spectacol de teatru. Cand am ajuns in locul in care se tinea spectacolul, ne-am asezat in locurile noastre si eram pregatiti sa fim uimiti de catre actori. Luminile se stinsesera. Galagia si harmalaia s-a transformat in liniste si ordine. Se deschid cortinele si iese un baietel cu un costum de marinar. Apar si trei doamne, si asteapta un tren. Da, era Dl Goe. S-au intamplat multe lucruri neasteptate, un pic modificate, care ne-au starnit interesul. A fost o piesa foarte amuzanta, care mi-a placut atat de mult incat am propus-o sa fie urmatoarea discutie la ora de limba romana.

stroiecristina: era o zi de vara cu prieteni mei mergeam la un spectacol de dans .Am observat ca dans a fost foarte specific romanesc si nu incape indoiala ca ce bine au dansat dansatori.Cand mergeam spre casa vorbeam despre ce bine dansau si ce tematica minunata au a fost minunat.
zDomi: imi pare rau ca nu am raspuns corect, dar nu ai specificat chiar tot
Răspuns de MikiMihaela5
0
trei copii era in casa un baiat si 2 fete . Baiatu a spart geamunl . iar fata a zis ca a spart ea geamul pt ca fratelle lui vroia foarte mult sa mearga la spectacol . Parinti copilor nu au lasat pe fata sa nu mearga la spectacol. Cand a ajus la spectacolul de magie baiatul sa simtit prost si a spus adevarul . Ei au plecat inapoi acasa . Desi era o familie bogata omul care era la spectacol sa dus la ei acasa si lua intrebat dc au plecat de la spectacol . Atunci toti din famile au urmarit spectacol in curte la ei . Copii au invatat sa spuna adevarul de la inceput .
Alte întrebări interesante