Limba română, întrebare adresată de liviuiulian77, 9 ani în urmă

O compunere de 80-150 cuvinte despre cel mai bun prieten (is forever alone), trebuie sa pui doua trasaturi ale lui

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de beskyou2010
12

Cel mai bun prieten este ca un frate
Care mereu te sustine si te ajuta in cele mai grele momente dar si de fiacre data este alaturi.Un prieten adevarat este o raritate in ziua de azi si de accea ei trbuiesc pretuiti cu adevarat prietenii sunt comoara adevarata a unui om nu degeaba se spune ,,spunemi cine sunt prietenii tai si o sa-ti spun cine esti tu.Prietenul este acel care desi stie ca te simti rau te face sa rizi,te scoate sin cele mai grele situatii,el este unicul care no sa te tradeze

beskyou2010: coroana
Răspuns de tkatty
16
Pentru mine, prietenul meu cel mai bun inseamna foarte mult. De fiecare data cand am avut nevoie de el mi-a fost alaturi. El este o persoana sincera care nu ar putea sa ma minta niciodata indiferent de situatie. Mi-a dovedit de nenumarate ori ca nu este un prieten fals si a reusit sa-mi castige toata increderea. Am invatat sa ne distram, sa invatam unul de la celalalt, sa ne plangem unul altuia atunci cand ne este greu si cel mai important lucru sa ne respectam.
De cand suntem prieteni am inteles ca fara respect si fara ingaduinta nu poti avea un prieten adevarat. Imi doresc foarte mult ca prietenia noastra sa dureze o viata. 

liviuiulian77: foarte frumos, multumesc mult!
tkatty: cu placere
Alte întrebări interesante