Limba română, întrebare adresată de andrei990909, 9 ani în urmă

o compunere de 80-150 cuvinte in care sa prezinti doua argumente pt nrcesitatea studierii stiintelor de catre copii

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tabytapisicuta
2

Pai un prim argument ar putea fi ca prin studierea stiintelor iti imbogatesti cunostinta si al doilea te descurci mai bine in viata in privinta deciziilor corecte.

Cam atat stiu sper ca te-am ajutat.

Răspuns de Ackasha
2
Consider ca niciodata nu este prea devreme sa studiezi stiintele , chiar daca o faci numai din curiozitate sau din dorinta de a te juca.Cu atat mai mult este interesantsa faci lucrul acesta la o varsta la care incepi sa descoperi fenomenele din jurul tau , sa le intelegi si sa le privesti cu alti ochi , adica in adolescenta.
  Un prim argument este ca studiind stiintele te pregatesti pentru o viitoare cariera, iti dai seaa ce iti place cu adevarat si la ce ai talent. In felul acesta , acumulezi cunostinte si deprinderi foarte importante pentru mai tarziu.
  Un alt argument in sustinerea opiniei mele este ca pe de o parte , cautand informatii la biblioteca si pe internet, mergand la cercuri stiintifice si la diverse cursuri , iti faci prieteni care au aceleasi preocupari. Nu mai pun la socoteala faptul ca trebuie sa dai si examene la aceste materii , iar studiul sistematic ti-ar asigura succesul.
 In concluzie , ca sa ajungi un om implinit si multumit de tine insusi , este necesar sa-ti completezi inca din adolescenta cultura generala , in care stiintele ocupa un loc esential.
Alte întrebări interesante