Limba română, întrebare adresată de Roxi1711, 9 ani în urmă

o compunere de Craciun care sa aiba titlul Magia Craciunului .Cat mai lunga!!Va rog !!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de blabla011
63
Magia Craciunului

Astazi este Craciunul,este o zi magica.Totul este alb si casele miros a cozonaci.
Iarna este un anotimp plin de surprize.In curand va veni si Moș Craciun.Bradul lumineaza si eu astept venirea Moșului.Familia mea este in bucatarie si mananca cozonacii calzi,iar eu stau in camera si cand colinde.Peste cateva minute incepe un film frumos despre Magia Craciunului.
Ce zi magica!
Răspuns de Violettacozariuc
57
Magia Crăciunului

A venit iarna . Copiii sunt bucuroși și îl așteaptă nerăbdători pe Moș Crăciun . Iarna este plină de surprize . Ei se uită pe fereastră cum dansează fulgii .Copiii colindă tot felul de colinde minunate . Tot orașul răsună de glasurile lor cristaline . Zăpada argintie a împodobit casele și copacii . În case miroase a prăjituri și cozonaci făcute de mama .
Marian era un copil sărac care nu avea casă și nu credea în Moș Crăciun . Alt copil i-a explicat că trebuie să creadă în Moș Crăciun și va veni și la el . Copilașul și-a pregătit scrisoarea pentru Moș Crăciun . El a primit toate jucăriile pe care și le-a dorit , iar mama i-a spus că curând o să aibe casa lor . Familia lui Marian era bucuroasă .
Sărbătorile pentru Marian au fost cu adevărat magice și de atunci tot timpul credea în Moș Crăciun chiar și după ce a crescut mare .
Anexe:
Alte întrebări interesante