Limba română, întrebare adresată de filipnecula, 8 ani în urmă

O compunere de craciun in care sa aiba 80-150 de cuvinte amuzanta vă rog!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de cosmaisergiojr
0

Răspuns:

Crăciunul vesel

Toată familia mea așteaptă cu mare încântare sosirea frumosului Crăciun.

Cu toții ne am amuzat când am văzut că din pachețelul de biscuiți cumpărat pentru Moș Crăciun data deja a mâncat pe jumate din ei.

I-am făcut totuși observație să se abțină ca să nu îl supărăm pe Moș Crăciun și să primim cât mai multe cadouri drăguțe.

Tata oarecum rușinat s-a inroșit și a promis că se va obține,punându-se pentru o clipă un locul simpaticului Moș Crăciun care face nu doar copiii fericiți cât și pe părinții acestora.

Va fi un Crăciun absolut minunat alături de toți cei dragi și singura noastră dorință este să ningă cât mai mult, pentru a putea ieși afară cu săniuțele.Vrem să ne jucăm cu familia și prietenii, să facem oameni de zăpadă și bineînțeles bătălia cu bulgări să nu lipsească.

Incă de la primii fulgi de zăpadă,cățelușii familiei s-au arătat a fi extrem de fericiți deoarece, din câte îmi aduc aminte și anul trecut când era multă zăpadă,ei alergau bucuroși dând din codițe mereu.

Sărbătoarea Sfântului Crăciun este întotdeauna magică, deoarece am învățat de la părinți că trebuie să fim mai buni și mai darnici, tocmai de aceea ca de fiecare dată vom face pachețele și pentru oamenii săraci și nevoiași.

Explicație:

Această compunere amuzantă te va ajuta cu siguranță,deoarece este creație proprie și nu e copiată de pe internet !


cosmaisergiojr: Măcar un Mulțumesc cred că meritam..
Alte întrebări interesante