Limba română, întrebare adresată de capecaperobert, 8 ani în urmă

O compunere de doua pagini de caiet studentesc cu cuvintele:omat , sanie , mos craciun , anul nou , ulita , felinar , sunete zglobii , sarbatoare , revelion , cadouri , petrecere , artificii .
(P.s. Sa aiba o expresivitate frumoasa.) ​​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de vantuerika17
2
  • Bine ati venit la noi în familie de Crăciun

Da este din nou Crăciunul , iar nebunia care este în familia mea , măcar o sa vezi ai tu cum este .

seara de ajun :)

În seara asta după cum stiti foarte bine vin colindători , si ... haideți ca stiti ... o sa va dau niște idici : este gras extrem de gras ... nu. ....hmm .. vine si aduce cadouri , exact Mosu , nu mosu tău , Mos Crăciun .

Noi de obicei preferam sa dăm o mica petrecere de ajun si anu' nou sau revelion . Stati faceti liniște , auziti , vin copii pe ulita voioși sper sa fie multi :) . Ei sunt unghii cu mătușa si verișori mei , haideți nu pierdeți din timp trebuie sa ne grăbim îndată trebuie sa apară mosu cu sania si reni lui .

Haideți sa mâncăm , ai după o sa terminam jocu . ... o nu vine Lola , o sa iasă urat , Lola e câinele nostru ,un bison .

-Lola nu , nu si acum , crăciunul trecut ai făcut , ce ai făcut anu acesta nu . Nu , Lola

Era târziu deja mâncă din friptura făcută de mama , e mai bine asa decât fata de masa jos tot cu mâncare , sa speram ca acum nu vine si Tom , pisoiul nostru leneș ce îi place doar sa mance si so inerveze pe Lola . Mama o data afara pe Lola acum sper ca totu' va ieși mult mai ok .

boc , boc

Ce se aude .. o nu Tom are o problema cu bradu , si cu steau din vârful bradului . Stai putin felinarul. nu era apris , iar minunatul nostru brad o început sa arda noroc de tata care o adus apa si la stans .

..... Scuze dar nu mai am ideei pt celelam zile poti adaugă tu cu Lola si tom , copii mici chestii

Alte întrebări interesante