Limba română, întrebare adresată de sabaualexandra1, 9 ani în urmă

O compunere de dragoste pentru mama.
Dau coroană! !

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Jessica90
1
  Trimitandu-ne pe pamant mamele, Dumnezeu a facut intregii lumi un dar inestimabil. A trimis din cer o fiinta deja inzestrata cu cea mai frumoasa calitate posibila: capacitatea de a iubi. 
  De aceea, ma consider o persoana enorm de norocoasa, caci am o mama. O mama care e alaturi de mine oricand si imi lumineaza pasii asemeni unui inger. O mama care lupta neincetat ca inima mea sa fie un lacas in care va salaslui vesnic puritatea. 
  Mi-e greu sa descriu chipul mamei mele in cateva cuvinte, deoarece el intruchipeaza trasaturi ingeresti. Mama mea vorbeste prin tacere. Defapt, ochii mamei mele vorbesc pentru ea, deoarece in ei se oglindeste un univers de sentimente si ganduri pe care mama le aduna zi de zi si nu le destainuie nimanui. Cand m-am nascut, am privit atenta chipul mamei mele si am realizat ca ochii ei sunt neverosimil de frumosi, asemeni unor doi mici luceferi asezati sub bolta fruntii. Apoi mi-a mangaiat obrajii cu mainile sale catifelate, si nu stiam atunci ca mai tarziu cu ele imi va sterge lacrimile, cu ele imi va pune caciula in zilele reci, cu ele ma va ridica atunci cand voi cadea jos si ca cu ele ma va creste. Acum sunt mare si am constatat ca orice este nesigur in aceasta lume cu exceptia dragostei de mama, caci ea poarta in inima sa cheia sufletului meu, a carui perdea se da la o parte doar atunci cand mama ma cuprinde si-mi este alaturi!
Alte întrebări interesante