Limba română, întrebare adresată de Chary123, 9 ani în urmă

O compunere de iarna frumoasa ! De 10-15 randuri .,
Va rog mult


Utilizator anonim: te ajut si eu
Chary123: Ms
Utilizator anonim: cu placere
Chary123: Cat scrii ?
Utilizator anonim: am terminat deja

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de nadinlori
1277
Iarna friguroasă a venit la noi. Ea așterne peste intreaga natură steluţe albe strălucitoare. Brazii verzi sunt acum impodobiţi de sărbătoare. Râul cristalin ce cutreiera pădurea acum este ingheţat. Cuiburile păsărelelor sunt pustii. Afară este liniște, deodată se aud chicote de bucurie, sunt copii. Ei se bucură de venirea iernii care lea adus derdeluș și zăpadă. Acest anotimp este frumos in felul său.

Chary123: Multumes ..e buna iu ideei de peste tot ..dami cerere
Răspuns de Utilizator anonim
638
Iarna
Este o zi de iarna , foarte frumoasa . Fulgii mari si frumosi cad din cerul albastru ca lacrima . Raurile sunt acoperite din plin de gheata subtire si clara ca lacrima .
Copii mai mici , ies afara cu  parintii lor si fac oameni de zapada sau se bat cu bulgari intre ei . Natura adorme sub haina groasa de nea si va invia la loc la primavara . Incep pregatirile pentru tipicele sarbatori minunate de iarna care sunt Craciunul si Anul Nou ce aduc bucurii . Oamenii stau la caldura in case , unde se simte aroma de prajituri si de cozonac . Caele sunt imbracate  in luminite ce sclipesc ca un roi de fluturi in mai multe culori . De Anul Nou se dau la miezul noptii , cu diferite artificii , ce imbraca orasul sau satul in lumini . Iarna este un anotimp absolut minunat . 

Chary123: Multumesc e cea mai frumoasa ..mersi ..ps Dami cerere
Utilizator anonim: e buna ?
Utilizator anonim: ti-am dat cerere deja
Chary123: Fortebuna 
Utilizator anonim: multumesc
Chary123:  Pe ce clasa esti?
Utilizator anonim: clasa a 6-a tu ?
Chary123: A 4 a
Utilizator anonim: incantata de cunostinta
Alte întrebări interesante