Limba română, întrebare adresată de chirutmaria, 8 ani în urmă

O compunere de min. 60 de cuvinte despre o lume fantastica nemaivazuta. 15 puncte. Si coroana.!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de AndreeaRacari
59
Este seară. Paginile cărtii mele preferate se rasfoiesc incet fără a mai observa corect cuvintele. Somnul își face apariția făcând contact direct cu perna moale si catifelată.
O rază de lumină mă luminează incet, dar puternic astfel încât nu mai stiu unde mă a aflu.
Mă trezesc speriată însă nu in camera mea, nici in patul meu, așa cum ar fi normal, însa ușă se deschide incet. Acolo apare o mică zână albă ca zăpadă si frumoasa ca o prințesă dintr-un nou tărâm neconoscut. Aceasta imi ceru să o ajut pt. A scăpa de răul vrajitorSombre care a pus stăpânire pe palatul acelui tărâm. Ea mă ghidează către iesire unde dau de un unicorn alb cu ochii negri. El mă luă in zbor prin tărâm acolo unde vad miile si milioanele de paduri de de caramel, jeleu si bomboane ah, dar cât zahăr!! Imi place acest tărâm!!
Cineva însă imi strica buna dispoziție apărând in față mea si aruncându-ma jos de pe unicornul Popy. Era vrăjitorul Sombre care incerca să mă nimerească cu o vrajă de-a sa. Însă acesta nimeri într-un copac bomboană sărată. Copacul a explodat distrugandu-l pe vrajitor si trezindu-mă pe mine din somn si totodată distrugandu-mi finalul visului....

The end!!
Sper că ti-a placut!!
Să imi spui dacă iti place!!

AndreeaRacari: ai spus coroană.
chirutmaria: Da
Alte întrebări interesante