Limba română, întrebare adresată de Ravana, 8 ani în urmă

O compunere de o foaie de caiet studențesc. Compunerea sa fie descriptivă, sa conțină 5 adjective și sa folosești expresiile:
Marea apare de departe ca o dunga de cerneala albastra care nu e nici cer,nici pământ.
Marea, brocart cusut cu fir și înflorit cu diamante, catifea pe ale care-i rostogoliri se înșirau perle.
Marea de un albastru indigo suna ca o perdea de mărgele pe nisipul desidef.
Marea infinita in valuri, infinita in euritmia cu care ne leagănă.


Ravana: Am nevoie de aceasta compunere pana maine dimineața va rog ajutați-mă !!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
2
Dimineata asta nu era departe de ce-a de toamna. Se simtea boarea rece chiar daca eram la mare. pe plaje nu era nici urma de om asa ca eu am facut primul pas pe plaja in acea dimineata. marea apare de departe ca o dunga de cerneal albastra care nu e nici cer nici pamant.
Din departare se auzea un glas de fetita care striga "Uau" "Uau" "Uau", si imediat mi-am dat seama ca acea fetita a vazut pentru prima data marea. asa din departare mi-am dat seama sa fetita are parul blond ca razele soarelui ce picau pe el. a doua zi era total diferita marea brocart cusutcu fir si inflotit cu diamante catifea pe ale care-i rostogoliri se insirau perle. de data asta erau multi oameni pe litoral si imi dateau un sentiment ciudat. era un om mic si gras(2 adj) care parea sa vorbeasca singur. era o doamna unalta si slaba(2 adj) care nu scotea nici un cuvant. nici nu stiam ce sa fac dar am lasat totul la oparte si am privit spre cetul scaldat intr-un rosu portocaliu si albastru. era minunat. la apusul soarelui marea de un albastru indigo suna de ca o perdea de margele pe nisipul desidef.
astazi era ultima zi la mare asa ca am decis sa profit cat mai mult. marea infinita in valuri infinita in euritmia cu care ne leagana parca nu ma lasa sa plec din ea parca in soptea "ramai, ramai" dar din pacate nu mai pot sa raman frumoasa mare albastra(1 adj). Venise seara si trebuia sa plec imi luasem adio de la marea spumata ca nu se stia cand voi reveni.
hSUCCES.Sper ca te-am ajutat. vrei sa imi dai mes pe privat ca pe mine nu ma lasa.

Ravana: Merge
veruca1947: hei
Ravana: Buna
Ravana: Câți ani ai ???
vioooo7: buna
Utilizator anonim: hei meryem
vio9900: snt viooooo
vio9900: da. mi msj
Alte întrebări interesante