Limba română, întrebare adresată de scumpuvivienne, 7 ani în urmă

O compunere de o pagină cu ce s-ar întâmpla dacă într-o zi ți s-ar îndeplini cea mai mare dorință.​ URGENT VĂ ROG, DAU COROANĂ!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de iosuapetrareanu09
1

Răspuns:

Pe cand cineva vrea un telefon,o masina,bani sau case eu vreau ca unica mea dorinta se se indeplineasca si este aia ca familia mea sa aiba viata vesnica.

Eu cred ca aceasta este cea mai mare dorinta a fiecarui copil este ca parintii lui sa fie vesnic sanatosi si asta e si dorinta mea cea mai mare.Fiindca cel mai dureros e sa pierzi pe cineva drag tie,si cand se intampla asta iti pierzi tot interesul fata de viata....Fiecare isi iubeste mama,tata,bunica,bunelu,sora,fratele etc.si isi doreste ca el sa aiba viata vesnica, de ar exista asa un fel de medicament as face tot posibilul ca familia mea sa-l ia, si atunici dorinta mea va fi indeplinita.

sper sa fie bun


scumpuvivienne: mulțumesc mult
iosuapetrareanu09: cpl
Răspuns de aritonevelyne3
2
Cadoul perfect!

A sosit ziua mea! Eram foarte vesela, abia așteptăm sa văd ce cadou am primit, atât de la părinți, cat și de la prieteni! Am mers la micul-de-jun, aveam clătite, preferatele mele, cu nutella! M-am bucurat foarte mult, gândindu-mă ca azi va fii o zi superba. Am stat acasa, ne-am uitat la serialul meu preferat, am mâncat tort, unul micuț, însă bun. Mama îmi spune sa ma îmbrac frumos, nu știam unde mergem, însă ii ascult dorința. Mergem cu mașina, mama cu tata erau veseli, la fel și fratele meu. Am ajuns, părea a fii o terasa deoarece in acea zi era cald! Mi-am dat seama ca voi primii o gramada de cadouri de la prieteni, era programat sa ne vedem in alta zi, la scoala, mi-ar fi dat atunci cadourile, dar nu ma deranjează ca le primesc acum, ba chiar îmi place! Totul a fost superb, am mâncat un tort cu etaj, fix ce mi-am dorit, erau aranjamente mov cu paiete, tot ce mi-am dorit! Se face seara așa ca este timpul sa ne intoarcem cu totii acasa. Find obosita, cu toată dorința de a vedea cadourile, m-am dus sa ma culc. Urmatoarea zi am deschis toate cadourile, erau foarte mulțumită, le-am dat mesaj fiecărei persoane și i-am mulțumit încă o data pentru cadou! Dar cadoul la care aveam cele mai mari așteptări, lipsea, mama și tata nu îmi făcuseră niciun cadou! Fratele meu, aleargă din dormitor pana in sufragerie și striga „ Hai sa ii luam cadoul special al Evei!”. In acel moment îmi dau seama ca acel cadou, ori va fii unul micuț, ori unul mare! M-am gândit ca deșii ar fi unul mic, mi-ar placea oricum, deoarece este primit de la familia mea!! Mergem destul de mult cu mașina, cred ca aproape 1 ora nefiind trafic! Ajungem la o casa mare, cu o curte tot așa, mare , chiar mai mare decât casa! Nu înțelegeam ce se intampla, nu știam care urma sa fie cadoul, ma gândeam ca poate am mers in vacanta in acea zona, era destul de aerisita și in depărtare se vedeau câțiva munți, mai mult dealuri. Eu am rămas cu gura căscată când am văzut casa, mama, ma striga sa cobor din mașina pentru a-mi vedea cadoul! M-am prins! Sigur era un hotel, dar, defapt era ceva și mai frumos, ceva ce mi-am dorit de ani întregi! Era o curte plină cu catelusi! Tata îmi spune ca pot alege ce cățeluș vreau, in timp ce fratele meu și mama deja se uitau la unul câte unul! Eu, doar întorc privirea și văd un catel, crem-blond, mititel, ochii caprui, cu urechile, umpic mai mari decât ale celorlalți, însă superbe! El mi-a atras atenția însă m-am gândit sa ma mai uit și la alți căței, sa nu îl aleg direct pe el! Dintre toti, tot el mi-a atras atenția, mi s-a parut minunat! Încă nu îmi venea sa cred ca o sa primesc un caine, credeam ca visez! Am aflat ca era Cocker Speniel! Era fata, deci am numit-o Naomi! Acum, are un anișor, și a devenit prietena mea cea mai buna!





Aceasta este compunerea! Sper sa îți fie de folos!!

scumpuvivienne: foarte bună , mulțumesc mult!!
aritonevelyne3: Cu mult drag!
Alte întrebări interesante