Limba română, întrebare adresată de denisapuiu10, 9 ani în urmă

o compunere de o pagina despre sfarsitul de clasa a4a cu expresii frumoase si despre cat de frumosi au fost ani

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Rebiiii
98
                                          AMINTIRI DIN CLASELE I-IV

             Este vara . Eu scriu pe caie toate amintirile mele din clasele primare.
        Toti eram emotionati si asteptam nerabdaori sa o cunoastem pe doamna invatatoare care urma sa ne fie ca a doua mama pentru urmatorii patru ani.
      Aveam o clasa pregatita cu numeroase suprize placute care sa ne introduca in lumea scolii. Pe banci ne asteptau carti care deabia asteptau sa fie rasfoite de noi.
I     n clasa a II-a , deja stiam ce inseamna cuvantul ''scoala'' , stapaneam bine tainele cititului si a socotitului . Deja incepusem sa particip la concursuri scolare , obtinand rezultate bune si foarte bune .
    La sfarsit de an a urma sa fim rasplatiti pentru munca depusa in decursul anului.
    Dupa o vacanta de vara , bine meritata  , am trecut clasa a III -a .
     In clasa a III -a a invatat tabla inmultirii si tabla impartirii .M-am intristat cand luam o nota mica si m-am bucurat cand am luat o nota buna . Am avut multe activitati frumoase. Serbarile organizate de doamna invatatoare au fost deosebite si ne-au ramas intiparite in minte.
    In sfarsit am trecut clasa a IV -a . Deja stiam foarte multe lucruri . Uneori ma suparam cand ridicam mana , iar doamna nu ma numea pe mine . Apropae de sfarsitul clasei a IV -a am dar evauari finale ; altii au luat note mici , altii au luat note mari.
     Doamna invatatorae ne-a facut sa iubim cartea si sa intelegem ca cine iubesre invatatura are parte numai de bucurii. Ne consideram  clasa norocoasa deoarece dansa iubeste mult copu ssi profesia pe care o are . Am invatat multe lucruri pe care le voi folosi si in viitorii ani . 
      Imi va fi foarte dor de doamna invatatoare...

Aceasta a fost compunerea, tin sa mentionez ca e facuta de mine in clasa a iv -a la sfarsit de an...Eu deja rascolesc multe amintiri din clasele I - IV , si mai am putin si plang ....mda trec repede anii .....sunt a VI -a
Sper ca ti-am fost de folos
coroana te rog multt?












denisapuiu10: mrs
Alte întrebări interesante