Ed. muzicală, întrebare adresată de Utilizator anonim, 8 ani în urmă

O compunere de peste 300 de cuvinte în care să fie descris un compozitor faimos
Plssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss!!!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de maki21
1

Răspuns:

Enescu este unul dintre cei maj cunoscuti compozitori de muzica din intreaga lume. el s-a nascut la data de 19 august 1881 si a decedat la 4 mai 1955. El a trait la Livezeni. a avut o copilarie buna si fericita pentru acele vremuri, alaturi de o guvernanta franceza care s-a remarcat in copilaria lui enescu. Enescu a fost singurul care a supravietuit din cei opt copii care au murit la nastere sau la scurt timp dupa aceea.

Pe plan muzical, Enescu a fost inspirat de catre tatal sau sa cante la un instrument. de la varsta de 4 anj el a pus mana pe vioara. De asemenea, Enescu a fost influentat de catre lautarul Gheorghe Chioru. La varsta de 12 ani, Enescu s-a inscris la conservatorul de la Viena. Dupa terminarea studiilor la Viena, rl a hotarat sa continue, ducandu-se la conservatoru de la paris.

De asemenea, el sustinea concerte la vioara si a fost chemat la palatul de la Sinaia in repetate randuri de catre Carmen Silva. In timpul celui de-al 2 lea razboi mondial, Enescu a plecat din tara.

Pe parcursul vietii, el si-a gasit o sotie.

pe plan muzical una dintre melodiile renumite este rapsodia 1 sau rapsodia 2. pe langa acestea, Enescu a compus diferete melodii pentru pian, vioara, orchestra, etc.

Desi a fost unul dintre cei mai renumiti interpreti si compozitori de muzica, el a murit intr-o camera de hotel, singur. Din cauza durerii sotia lui nu a mai rezistat si si-a deformat fata cu acid.

sper ca e bine.

Alte întrebări interesante