Limba română, întrebare adresată de alexpencea35, 8 ani în urmă

O compunere de tip prtret despre cel mai bun prieten. Minim 15 randuri ve rog repede!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de SopalDarkmoonpersona
3

Răspuns:

Prietenul meu cel mai bun este inalt/scund ,cu un par superb de culoare ...cu ochii....si care zambeste foarte mult pentru ca este sufletist si are un bun simnt al umorului.

El deobicei se imbraca cu o camasa de culoare... cu modele ce reprezinta (flori,buline,etc),pantaloni simpli de culoare....pantofii lui preferati,niste pantofi de culoarea...care i-a primit de la mama mea cadou de ziua lui,anul trecut.

Daca vede o nedreptate va vrea sa sara in ajutor,mereu este sprinten cand ai nevoie de ceva,si nu ezita sa te consoleze daca vede ca plangi.

Daca nu poate sa te ajute va zice pe fata ca nu are timp sau ca nu stie cum sa o faca,si in totdeauna va incerca macar sa dea niste sfaturi daca nu poate sa te ajute cu problema respectiva.

Numele ei/lui este... si o sa fie mereu persoana cu par...si ochi... ,sufletista pe care o stiu eu

Explicație:

SUCESSS

Răspuns de prodan20072007
1

Răspuns:

Unul dintre cei mai buni prieteni ai mei este David. El nu a fost niciodată un rău voitor, ba din potriva el chiar este foarte iubitor și are spirit competitiv.

Acesta are 1,58 metri parul șaten deschis ochi căprui și este foarte puțin plinuț. Nu este el prea deștept sau învață prea bine,insa a fost mereu alături de mine și nimeni nu l-a oprit din asta. El este chiar și bun alegător pentru eu nu am știut sa iau decizi dar el m-a convins eu puteam sa fac ce vreau.

În concluzie acesta este cel mai bun prieten al meu.

Alte întrebări interesante