Limba română, întrebare adresată de simneder, 8 ani în urmă

O compunere descriptiva cu titlul "marul".Cu introducere cuprins şi incheiere.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Anda13
4
Marul
Sapatamana trecuta, dis de dimineaga am plecat cu parintii mei catre bunici unde aveam sa ma intalnesc cu versiorii mei, deabia asteptam.
Dupa cateva ore de mers am ajuns. Chiar daca eram obosit din cauza drumului lung mi-am luat verisorii si am mers in gradina bunicilor, sus pe un deal. O data ajunsi acolo am gasit toate tipurile de pomi plini cu fructe dar dintre toti acei pomi unul singur imi atragea atentia si acela fiind un mar. Marul ala era cel mai frumos, cu multe frunze dar si mai multe mere. Mere rosii ca sangele, fara pic de stracaciune. Am ramas uimit cand l-am vazut asa ca am cules unul si am muscat din el crezand ca alarentele inseala dar nu era asa. Avea un gust care iti facea papilele gustative sa “sara in sus” de extaz. A fost cel mai bun mar mancat vreodata pana atunci si sunt sigur ca nu o sa mai gasesc mere asa de bune.
Urmatoare zi mi-a ramas gandul tot la acel mar si le-am povestit tuturor rudelor si prietenilor mei cat de incantat sunt ca am avut ocazia sa vad un pom asa de bogat si de frumos colorat.
Deabia astept anul viitor sa ma duc si sa mananc iar din merele gustoase alea acelui pom.
Alte întrebări interesante