Limba română, întrebare adresată de adelina2007, 8 ani în urmă

O compunere despre "a fi om e o arta,,sau "omul,-va rog sa fie frumoasa.E urgentttt

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de rsan5860
2
Stiu ca s-a auzit asta de foarte multe ori cum ca nimeni nu e la fel. Oricat de mult am incerca sa cunoastem oamenii nu reusim decat pana la un anumit punct: 99%, asta in cele mai bune cazuri. Restul de 1% nu il vom mai afla din pacate. Si poate spuneti ca ce mai conteaza acel 1%. Eh, nu ne cunoastem nici pe noi, dar sa mai vorbim de altii. Nu ati auzit macar odata de prieteni buni? Care poate s-au dovedit a fii niste oameni de nimic? Ei bine, la asta vroiam sa ajung. Fiecare are caracterul sau, unic si uneori inabordabil. Nimeni nu stie cat de mult ii ia unui om sa se desfasoare, sa isi arate adevarata identitate si modul in care se simte bine in compania celorlalti. Pentru ca cel mai probabil nu se stie nici el bine. Nu ati facut de multe ori lucruri pe care apoi le-ati regretat, simtind ca nu aveti indeajunsa vointa ca sa va opriti. Si totusi ati facut-o.

Oamenii sunt extrem de diferiti intre ei. Chit ca par aceiasi. Insa nu se schimba niciodata. Infatisarea da, dar personalitatea niciodata. E ca si cum i-ai cere unui om calm sa tipe in gura mare in mijlocul unei adunari, sa sara de pe o trambulina in mare, sau unui om extrem de agitat sa taca, sa stea un minut pe pat, mai bine zis sa nu se desfasoare.

Nu i-am inteles niciodata pe oamenii care incearca sa ii schimbe pe altii. Sa ii faca sa se comporte altfel decat le face placere. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar nu veti reusii niciodata.
Alte întrebări interesante