Limba română, întrebare adresată de alexandradenisa78, 9 ani în urmă

o compunere despre asemanatorile si deosebirile dintre mine si colegii mei de clasa

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de michaela08v
2
Eu sunt in clasa a..... . Suntem un colectiv de elevi, asemanatori dar totusi atat de diferiti! Suntem silitori cu totii, sau aproape toti, avem spirit de cooperare, de competitie, de intrajutorare, suntem muncitori, sarguinciosi dar, cu toate astea, eu ma simt speciala pentru ca sunt liderul clasei, un titlu onorific ce incununeaza toate aceste calitati.
Din punct de vedere fizic ma aseman cu multi dintre colegii mei dar ma si deosebesc de multi dintre ei. Astfel, eu sunt blonda cu schi albastri dar sunt mandra de cum arat pentru ca, de cate ori ma uit in oglinda, mi se pare ca sunt o printesa.
Sunt foarte apropiata de colegii mei si simt ca unele dintre trasaturile mele sufletesti le regasesc si in majoritatea dintre acestia: suntem ambitiosi, sufletisti, prietenosi, sociabili si...lista ar putea continua. Eu insa simt ca am ceva in plus. Poate si pentru ca sunt fiica de preot si asta ma deosebeste complet de restul colegilor mei.
Suntem asemanatori si diferiti in acelasi timp. Intelegerea acestor caracteristici ne face mai bogati pentru ca diversitatea e benefica pentru toti.

michaela08v: BAFTA!...sper sa te ajute!
Alte întrebări interesante