Limba română, întrebare adresată de Bulinutakarinuta, 9 ani în urmă

O compunere despre ce vrei sa devii in viata vaaaaaa rooooooooog dau 50 de puncte

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Didiidya
31
Eu in viata as vrea sa devin veterinar.In zilele noastre sunt foarte putini veterinari si foarte multe animale cu problame. Eu as vrea sa am aceasta meserie pentru a ajuta animalele cu probleme.Si ele sunt suflete la fel ca si noi. Chiar si ele au dreptul la viata si la sanatate.De cand eram mica, imi placea sa ajut animalele,odata am ingrijit o pisicuta care nu vedeam, am cumparat de la farmacie un medicament din America, poate costa si in zilele de astazi o mica avere, dar dupa 3 luni de tratament, pisica ce purta numele de Toffy , s-a vindecat, de atunci de la varsta de 5 ani am stiu ca imi plac foarte mult animalele. De atunci am stiut ca asta vreau sa davin, Sa imi indeplinesc visele!
Sper ca te-am ajutat <3 Coroonaaa :* 

Didiidya: A mea nu este buna? :(((((((((
dinaa: da e foarte buna
dinaa: ai un vis perfect
Didiidya: Multeumesc!
Bulinutakarinuta: Ba nu si ata imi place
Bulinutakarinuta: Dar muzica e parte din mine
Didiidya: uite, cand de la varsta de 2 ani! dar credeam ca vrei o meserie, daca as fi scris eu , am castigat un premiu am scris 5 paginii a4 dc imi place muzica!
Bulinutakarinuta: Te inteleg
Didiidya: :*
Răspuns de dinaa
10
Visul meu este sa calc pe urmele unei cintarete.Am muzica in vene tot timpul.Fara ea cred ca nu as putea sa traesc.As vrea sa cint pe cele mai mari scene ale lumii si sa ma simt inconjurata de oameni multi care ma iubesc.Sincere sa fiu daca voi fi optimista sunt sigura ca voi reusi.Parintii mei ma sprijina de cind eram mica si cintam la comcursuri si luam locuri de glorie.Visul meu tinde spre desavirsire,am o viata inainte care trebuie traita.Anul acesta speranta mea a atins cote maxime am inceput sa ma ocup cu un instrument ,,vioara,, care mi-a schimbat viata si ma facut sa fiu mai aproape de meseria mea.Am ales aceasta meserie pentruca necesita munca iar mie imi place munca in incheere as vrea sa va spun ca visurile trebuie urmate eu am aflat asta si tin cont de ea...

Bulinutakarinuta: Da stiu
dinaa: si ograda e plina de prosoape si dinerse asternuturi
Bulinutakarinuta: Si nici macar nu pot sa ies din casa acum ca e scara infestata de tigsni care fumează
dinaa: da la mine nu e asa eu sunt la tara
dinaa: llllllllllllllliiiiiiiiiiiiiiiibbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrtttttttttttttttttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttteeeeeeeeeeeeeeeee
Bulinutakarinuta: Stiu cum e si eu vreau asta
dinaa: stiu la mine e perfec
Bulinutakarinuta: Frate azi m-a trimis bunica mea sa cumpar paine si daca ei sunt pe scara mereu ca nu stiu cine a murit la ei in casa unu de acolo a inceput sa ma fluiere frate tie daca ti-ar muri cineva iti mai arde sa te uiti dupa baieti?
dinaa: nu trebuie sa povestesti te inteleg perfect
Bulinutakarinuta: Mersi
Alte întrebări interesante