Limba română, întrebare adresată de andreeaiacoban2000, 8 ani în urmă

o compunere despre cel mai important lucru din viața mea,, familia"
Vă rog urgent! ​


anaqueen16: cu plăcere!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de anaqueen16
3

Răspuns:

Familia poate fi definita prin mai multe feluri, în funcție de fiecare persoana și modul în care aceasta privește lucrurile.

Pentru mine, familia este un dar primit de la Dumnezeu, este banca la care îmi depun grijile și care îmi păstrează cu sfințenie cele mai multe amintiri.

Si totuși de ce este asa de importanta familia? În primul rand, o familie te susține chiar și în cele mai grele momente. Cu siguranță nu simțim mereu tot sprijinul pentru ca exista și conflicte sau certuri, dar membrii familiei vor face mereu tot posibilul sa am un trai fericit. Sunt multe persoane de pe strazi pe care le numim singuratici, dar și acei oameni au o familie, care poate nu sunt alături de ei fizic, dar se gândesc la ei, cu siguranță.

În al doilea rand, atata timp cât suntem copii avem nevoie de niște persoane care sa ne îngrijească. Pe lângă bunurile materiale, familia ne acorda și atenție și afecțiune, care sunt esențiale pentru o dezvoltare sănătoasa.

Pentru toate acestea sunt recunoscătoare: pentru viata pe care o duc, chiar și în cele mai dificile momente, pentru părinții mei, care ma sprijină și pentru toată dragostea pe care o primesc din partea lor.

Toate frumusețile lumii le pot numi într-un singur cuvânt. FAMILIE


andreeaiacoban2000: mersi mult
Răspuns de isoniasunny129O
0
Familia

Familia mea este compusa din 3 membri.Mama mea , tatal meu si eu.In familia noastra exista multa iubire si drag.Familia mea este cel mai important lucru pentru mine dintre toti.Ma bucur ca pot sa ii vad in fiecare zi ! Eu ma mandresc cu familia mea!
Alte întrebări interesante