Limba română, întrebare adresată de STEAdeAUR, 9 ani în urmă

O compunere despre cele mai frumoase amintiri alaturi de colegi.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Utilizator anonim
5
Cele mai frumoase momente petrecute alaturi de colegi au fost in banchet.Atunci am glumit am dansat am cântat si distrat impreuna cum nu am facut pana atunci.In autobuz a fost asa de frumos...atâtea glume....atâtea depanari de amintiri minunate.Cand am ajuns am facut atâtea lucruri si ne-am simtit minunat.De aceste momente o sa îmi amintesc mereu cu drag si nu o sa le uit!
Răspuns de smilehappy
4
   Era o zi insorita de primavara si mama ma ajuta sa-mi impachetez bagajele pentru excursia care aveam sa o fac eu impreuna cu colegii mei si doamna profesoara.
   Ajuns la scoala era o agitatie mare pentru ca fiecare sa ne ocupam locurile dorite in autobuzul galben al scolii.Ne indreptam spre o cascada imensa aflata la poalele unor munti.Cand in sfarsit am ajuns acolo am realizat ca e ca intr-un paradis:sunetul apei ne inbia sa o privim cu duiosie,pe langa sunetul apei se mai auzea un cantec ademenitor al pasarilor ce zburau prin jurul nostru.
   Colegilor mei si mie ne placea sa ne scaldam in iazul de dinjosul cascadei.Ne stropeam unii pe altii si acum pe langa sunetul naturii se auzeau si chicotele noastre la primirea unor stropi racoraosi de apa.
   Eu consider ca aceasta este cea mai frumoasa amintire a meaalaturi de toti colegii mei,deoarece atunci a fost singura ziua in care am fost cu totii prezenti la minunata distractie,spunand prezenta nu ma refer doar la fizic ci si la moral.
Alte întrebări interesante