Limba română, întrebare adresată de floridorin903, 8 ani în urmă

o compunere despre craciun si ce ne place sa facem 20 de randuri​

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de tigrulcelbun175
0

Răspuns:

Iarna este anotimpul preferat al copiilor , ce apare ca o realizare minunata cu cele mai multe sărbători si cu efect magic .

Copiii sunt nerăbdători si asteapta primii fulgi, bucuria lor este imensa atunci cand ninge , zăpadă le oferă bucuria de a merge la sanius , sa construiască un om de zăpadă si mersul la patinoar este un motiv de distracție. Sfintele sărbători ale Crăciunului ,reprezintă bucuria copiilor , este o perioadă încărcată de o stare de mulțumire sufletească ,intensă si deplină.Bradul si impodobitul acestuia , este un obicei îndrăgit de către copii , colindele sunt pline de frumusețe si transmit copiilor bucuria de a merge din casa in casa si de a se bucura de fiecare dar primit. Fiecare copil isi doreste si asteapta Crăciunul ,ptr ei, este noaptea cea mai frumoasă, în care vine Moș Crăciun si le lasa cadourile dorite lângă brad .De Crăciun copiii au mari așteptări de la cei dragi ,cu toții isi doresc sa primească in dar amintiri frumoase .În fiecare an inimile ne sunt cuprinse de spiritul Sărbătorilor, ne fac sa visam si sa credem ca ,trăim intr o lume in care este numai bucurie , fascinați si încântați credem că se sfârșesc miracole ,fiindcă iarna ne poartă pe aripile poveștilor...


tigrulcelbun175: ca se savarsesc ,intampla sau realizeaza sau infaptuiesc miracole, acum am văzut că ,am greșit și am scris sfârșesc miracole .
tigrulcelbun175: multumesc , asa dimineata ?
tigrulcelbun175: asa de dimineata te ai trezit sa dai coroana ?
tigrulcelbun175: chiar ma întrebam ,ca am vazut ca nu ai zis nimic, am crezut ca nu iti place textul acesta !
floridorin903: ba da imi place
floridorin903: ma poti ajuta la ceva
Alte întrebări interesante