Limba română, întrebare adresată de doinapuscas, 9 ani în urmă

o compunere despre credinta cu figuri de stil 

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de Ana0110
8
Daca nu crezi in Dumnezeu, pe langa faptul ca esti ateu, vei fi singur singurel, pentru ca parintii nu te pot insoti peste tot, de exemplu in tabara, dar Dumnezeu te poate insoti. E bine sa stii ca este in preajma ta atunci cand ti-e frica de intuneric sau cand nu poti inota si copiii mai mari te-au aruncat intr-o apa foarte adanca. Credinta in Dumnezeu – O perspectiva pura
Credinta noastra in Dumnezeu este impulsionata de dovezi si bazata pe oviata transforamata. Totusi, simplitatea credintei noastre este cel mai bine exprimata in inocenta unei inimi pure. Iata un eseu scris de un copil de 8 ani.
Credinta in Dumnezeu – Prin inima inocenta a unui copil
Una din slujbele principale ale lui Dumnezeu este sa creeze oameni. Dumnezeu creeaza oameni ca sa ii inlocuiasca pe cei ce mor, pentru ca sa fie suficienti oameni care sa se ocupe de lucrurile de pe pamant. El nu creeaza adulti, ci doar bebelusi. Cred ca face doar bebelusi pentru ca sunt mai mici si mai usor de facut. Creand bebelusi, nu trebuie sa aloce timp ca sa ii invete sa umble si sa vorbeasca. Poate lasa aceste lucruri in seama mamelor si tatilor. 

Alte întrebări interesante