Limba română, întrebare adresată de Utilizator anonim, 9 ani în urmă

o compunere despre diriginta

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de smilehappy
19
    Doamna diriginta este foarte buna! Intodeauna cand un elev se simte rau sau este batjocorit de alti elevi  , doamna diriginta este cea care rezolva toate problemele cu , calm si pe elevii care au batjocorit pe alt elev, nu ii pedepseste aspru.
    Uneori ma intreb ,, Oare doamna diriginta este un inger din cer?''.Pe langa faptul ca este mai buna decat un inger este si foarte frumoasa:parul sau scurt si stralucitor intodeauna straluceste foarte frumos la lumina soarelui si ochii sai caprui cu, care te priveste duios chiar daca ai facut ceva rau nu o deosebesc de un inger.
     Doamna diriginta trebuie pretuita foarte mult caci ea este o a doua mama a tuturor elevilor din clasa sa!

smilehappy: Sincer as vrea sa pot sa fac si eu chestia asta dar nu-mi apare pe contul tau ceea ce mi-ai spus
smilehappy: Nu pe multumesc ai apasat?
smilehappy: Acolo unde scrie adauga prieten?
smilehappy: Gata te-am adaugat
Răspuns de Sorinika2001
7
Diriginta este una dintre cele mai importante persoane care are influență la educția personală. Diriginta ne este ca o a doua mamă care ne îndrumă pe drumul corect, ne ajută să deosebim binele de la rău.Omul care mereu îți v-a oferi un sfat de calitate, un sprijin, un ajutor este diriginta. Diriginta pentru mine este unul dintre cele mai puternice persoane, un adevărat purtător de iubire, ea ne dăruiește zîmbetul său în fiecare zi, făcîndu-ne ziua mai bună. Ea ne iubește pe toți ca pe proprii ei copii. Cînd ajunge momentul greu a despărțirii, acolo unde drumurile noastre se despart, simșim o mare pierdere, de parcă cineva drag ne-a părăsit. Pentru mine dirigita mea este un exemplu demn de urmat.

Sorinika2001: cu plăcere :)
Alte întrebări interesante