Limba română, întrebare adresată de macanita, 9 ani în urmă

O compunere despre "Dreptul copilului cu dizabilitati de a se bucura ca un copil normal

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de mistermoraru
3
In viata de zi cu zi exista diferite tipuri te persoane .... unele sunt rele altele bune dar persoanele care iti provoaca o mila sunt copii cu dezabilitati acesti copii mereu au inpresia ca sunt descriminati de societate chai si in domaniului afacerii sau iubirii multe persoana ignora .Aceste persoane au o dorinta imensa de a fi normal dar daca Dumnezeu  a dorit asa deja trebuie sa suporte .
Schimbarea incepe cu tine de aceea vas recomanda sa nu descriminati persoanele cu dezabilitati ei tot sunt oameni ca si noi ...vati gindit vreodata daca ati fi voiu in locul lor cum ati proceda???ce ati face daca societatea va va ignora nu va veti putea un loc de serviciu sau sati gasestiu iubirea.... desigur este foarte greu sa-ti imaginezi asa viata de aceadsta va rog nu descriminati persoanele cu dezabilitati =======================================================

MAI MODIFICA EU TI-AM DAT CA UN FEK DE IDEE INCEARCA SAL PRELUCREZI DESIGUR POT SA-TI FAC TOT DAR TREBUIE SI TU SA-TI PUI CREIERUL IN MISCARE =)

Alte întrebări interesante