Limba română, întrebare adresată de TeodorVB, 8 ani în urmă

O compunere despre eu si bunicii mei. cat de repede dau coroana la rapiditate si multe randuri!!!!

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de odika007ozbclx
1
Astazi este vineri si mai este un lucru important, nu mai merg maine la scoala! Mama mi-a pregatit o surpriza, pe care mi-a spus ca abia deseara am sa aflu despre ea...
Am asteptat seara in liniste si mi-am facut si temele de la scoala, merg la mama si ii arat cat de cuminte sunt, in speranta ca ea imi va da surpriza mai repede. Mama ma felicita si imi verifica temele, apoi imi spune ca putem pleca spre surpriza mea...
Era deja ora 20 si inca mergea cu masina, intr-un final am ajuns la casa bunicilor si atunci am inteles care era surpriza. Ies din masina si fug in casa la bunici si ii iau in brate si le spun ce dor imi era de ei. Mama nu a asteptat sa imi iau la revedere de la ea, dar asta nu mai conteaza, caci acum sunt cu bunici mei si stiu ca ma iubesc.
E dimineata si e sambata, bunica mi-a promis ca o sa mancam si o sa mergem in parc cu bicicleta. Abia asteptam ca sa ii revad pe bunici mei si de fiecare data cand ies cu ei sunt fericit ca timpul cu ei este minunat!
Maine eu si bunici mei vom merge la circ si sper ca sa ne distram impreuna, iar dupa acea bunicul meu a promis ca ne va duce si la un restaurant.
Iar bunica este cea mai fericita ca sunt si eu cu ei maine cand este ziua lor si implinesc 50 de ani de casatorie.
Alte întrebări interesante