Limba română, întrebare adresată de 000024, 8 ani în urmă

O compunere despre în vizită la Moș Crăciun..Va rog frumos.

Răspunsuri la întrebare

Răspuns de CosminaFlorea1233
24
intr-o zi ma gândeam cum e sa ajungi dincolo...unde este Mos Crăciun . Dintr-o data veni un ren, spunandu-mi sa merg cu el.Eu nu știam ce sa spun , ce sa fac , dar m-am luat dupa el.Ce sa vad?Ajunsem la o "fabrica" ceva de genul , dar de fapt era casa lui Moș Crăciun.Acolo era niste pitici(elfi) care munceau din greu cu jucăriile, fiindcă mai erau câteva zile pana la Crăciun.După un timp,mi-am făcut curaj am intrat in căsuță cea mare si ce sa vad?Un moș care stătea intr-un fotoliu comod , îmbrăcat in roșu Acela era Moș Crăciun .Eram atât de bucuroasa încât mi s-a înroșit obrajorii.El mi-a dat un cadou ,spunandu-mi ca acolo este o lume de povesti.M-am dus acasa , iar in. cadou era multe cărți.M-am bucurat foarte mult! Cel mai frumos Crăciun!



Coroana?
Răspuns de mitu56
23
Este iarnă, îmi iau căciula geacă fularul si iessa ma plimb. In cutia poştală vad in plic , il iau si il desfac . ,, Dragul Mosului, esti un copi, bun, te invit sa vii la mine sa bem un ceai foarte fierbinte . Cu Drag Mos Crăciun " .M.am ridicat de pe banca si am pornit la drum .
Vad o casă mare făcută din dulciuri. Pereții erau făcuți din ciocolată, acoperisul este din acadele. Bat la usa , si răspunde Mosul . Ma invita.N casa cu cănile umplute cu ciocolată fierbinte.După ce am terminat Mosul m.a dus acasă cu sania sa trasa de renii magici.
Alte întrebări interesante